Ravintolat toimivat yhteistyössä yllättävien tahojen kanssa

Ravintola-ala on hyvin monimuotoinen – todennäköisesti huomattavasti monimuotoisempi, kuin olet koskaan edes ymmärtänyt ajatella. Monen mielikuva koko alasta nimittäin tuntuu rajoittuvan vain ja ainoastaan keittiössä puuhaileviin kokkeihin, jotka ovat tietenkin ravintola-alan tärkeä osanen, mutta eivät missään nimessä alan koko totuus. Ravintolassa riittää työtä monelle: kokkien lisäksi leipureille, tarjoilijoille, baarityöntekijöille, päälliköille, siivoojille, tiskaajille, hovimestareille, vastaanottovirkailijoille, sisustussuunnittelijoille, managereille, sometyöntekijöille sekä yhteistyövastaaville ja monille muille ammattiryhmille. Näistä jokaisella on tärkeä osa lopputuotteen eli sinun ateriasi ja mukavan ravintolakokemuksen takaamisessa. Jos yksikin näistä rattaista puuttuisi tai pyörisi heikosti, olisi ravintolakokemuksesi taatusti puutteellinen.

Tavallisten arkisten ravintolakäyntien lisäksi ravintoloiden palveluihin kuuluu myös monien muiden tapahtumien hoito. Näiden laajuus saattaa yllättää, sillä lähiravintolasi palveluita saattaa käyttää sekä hautaustoimisto Vantaalta että serkkusi Liisa häidensä pitopalvelussa. Kaikki tämä ja paljon enemmän kuuluu ravintoloiden jokapäiväiseen työhön ja ihan pian kerrommekin sinulle aiheesta enemmän. Takaamme, että tämän artikkelin lukemisen jälkeen et enää koskaan katso ravintoloita samalla tavalla etkä ota niiden palveluja itsestäänselvyytenä.

Ravintolat osana hautausjärjestelyjä

Kun läheinen nukkuu pois, on omaisilla paljon tehtävää ja muistettavaa. Monesti tilanne on asiaa hoitaville aivan uusi ja kuten muidenkin tilanteiden kohdalla, on uusien asioiden hoitaminen aina hieman haastavaa. Kun rinnalla on vielä suuri sydänsuru : https://hyvathautajaiset.fi/mita-sureminen-on/ , on normaalia ettei ajatus kulje kunnolla. Siksi monelle surijalle onkin lohduttavaa tietää, että monet olennaisesti hautajaisiin liittyvät tahot tekevät tiivistä yhteistyötä toistensa kanssa. Vaikkapa hautaustoimisto vantaa lta saattaa tehdä yhteistyötä kukkakaupan, arkkufirman sekä ravintolan pitopalvelun kanssa, joten saat kaikki nämä pakolliset menot kerralla saman katon alla. Vantaalainen hautaustoimisto onkin siis oikea osoite heille, jorka haluavat järjestää hautajaiset helposti : https://evl.fi/perhejuhlat/hautajaiset ja ilman ylimääräistä päänvaivaa.

Tule ravintolaan tai ravintola tulee sinun luoksesi: sinä päätät

Ravintolat eivät tarjoa palvelujaan vain oman kattonsa alla, vaan joissakin tapauksissa tehdään niin, että ravintola tulee sinun luoksesi omine ruokineen, kokkeineen, tarjoilijoineen ja astioineen. Tällaista järjestelyä kutsutaan pitopalveluksi ja se on suosittu palvelumalli esimerkiksi rippijuhlien, ylioppilasjuhlien, häiden ja hautajaisten järjestelyssä. Kun järjestettävänä on isot pirskeet ja muistettavana miljoona asiaa, ei monellakaan riitä enää rahkeita ruokamenun valmistamiseen jopa satapäiselle vierasjoukolle, puhumattakaan siitä faktasta että harvalla edes on tilaa kotonaan valmistaa saati sitten säilyttää kyseistä ruokamäärää. Luojan kiitos siis ravintoloista, eikö vain?